לימודי השלמה

מאחר והתכנית היא רב תחומית ופתוחה לבוגרים ממגוון פקולטות, תכנית ההשלמה תותאם לכל סטודנט עפ"י הרקע האקדמי  שעל בסיסו מוגשת המועמדות. במקרים מעין אלה ועדת ההוראה של התכנית תדון בכל מקרה לגופו בהתאם לרקע של התלמיד.
החל משנה"ל תשפ"ב לא ניתן להירשם ללימודי השלמה בלבד.

על המועמדים הנדרשים ללימודי השלמה להירשם לתכנית התואר השני העיוני (ללא תיזה) במסגרתה יוכלו ללמוד את רוב קורסי ההשלמה כחלק ממכסת השעות לתואר.

תנאי קבלה ואופן הרשמה  - לינק: https://sagol.tau.ac.il/yedion/2021-22/22

השלמות במדעי המוח לסטודנטים ללא רקע במדעי המוח

מבוא לכימיה
מבוא לפיזיקה
מבוא לביולוגיה של התא
מבוא לפסיכולוגיה פיזיולוגית
נוירוביולוגיה

השלמות בפסיכולוגיה לסטודנטים ללא רקע בפסיכולוגיה – אחד מהקורסים הבאים

מבוא לפסיכולוגיה (מקוון)
למידה
מבוא לפסיכולוגיה קוגניטיבית

השלמות במתמטיקה ובסטטיסטיקה לסטודנטים ללא רקע חישובי

מתמטיקה
סטטיסטיקה

לא תתאפשר קבלה למסלול עם תיזה למועמדים אשר יידרשו ללמוד למעלה מ-12 ש"ס קורסי השלמה

ניתן להשתתף בקורסים מקבילים - שווים בהיקף השעות ובסילבוס בכל אוניברסיטה אחרת. בעת הקבלה ללימודים, יתכן והמועמד יידרש ללמוד קורסי השלמה נוספים, זאת בהתאם להחלטת ועדת התואר השני, לאחר ראיון אישי ועל סמך בחירת כיוון המחקר.  בנוסף, למועמדים ללא רקע מחקרי המעוניינים להתקבל למסלול מחקרי, מומלץ להצטרף לאחת המעבדות לביצוע פרויקט מחקרי טרם הגשת המועמדות.

את פירוט מעבדות המחקר ניתן למצוא באתר בית הספר