היקף הלימודים בתכנית

מכסת השעות במסלול לתואר שני: 30 ש"ס.

פטור מקורסי חובה יינתן על סמך לימודים קודמים, אולם קורסי בחירה בהיקף דומה יילמדו במקום קורסי החובה. בנוסף ילמד הסטודנט מספר קורסי חובה נוספים שלא מזכים בנקודות אקדמיות: כגון בטיחות (במידת הצורך).

במשך כל תקופת הלימודים בתכנית הסטודנטים חייבים להשתתף ולהרצות בסמינר התכנית ובמפגשים השנתיים. סטודנט אשר ייעדר מהסמינרים, יופסקו לימודיו בתכנית.

המעבר לשנה השנייה מותנה בקבלת ציון ממוצע של 80 לפחות.

בתום שנת הלימודים הראשונה בתכנית  ולפני תחילת הסמסטר השלישי ללימודים יגיש התלמיד דו"ח התקדמות שיהווה בסיס לכתיבת התיזה.

לסטודנטים תינתן אפשרות לעבור למסלול לדוקטורט ישיר במדעי המוח בסוף השנה הראשונה.

התנאי למעבר למסלול דוקטורט ישיר: על הסטודנט לסיים כ- 20 ש"ס במהלך השנה הראשונה בציון ממוצע של 90  ולעבור בחינת כשירות למסלול ישיר לדוקטורט במדעי המוח.