נוהל הכרה בלימודים קודמים

נוהל הכרה בלימודים קודמים – מאוניברסיטת תל אביב או ממוסד אחר

(פטורים)

היקף הפטור על סמך  לימודים אקדמיים קודמים, לא יעלה על 1/3 מסך היקף השעות לתואר.

ניתן להגיש בקשה להכרה בקורסים שנלמדו עד 5 שנים אחרונות מהמועד שבו נלמד הקורס המכיר בקבלת הפטור.

פטורים על בסיס קורסים מאוניברסיטה אחרת יוזנו ללא ציון והם אינם משתקללים בציון הגמר.

קורסים שנלמדו באוניברסיטת תל אביב והוכרו כקורסי חובה או בחירה – הציונים ישוקללו במסגרת ציון הגמר, ובתנאי שלא ישוקללו ביחידת לימוד אחרת של התלמיד.

לא ניתן לקבל פטור מקורס בחירה על סמך קורס הכלול במרכיב אחר של תכנית הלימודים של התלמיד.

הבקשה  להכרה בלימודים אקדמיים קודמים (פטור) תוגש למזכירות בית הספר למדעי המוח עד שבועיים לפני תחילת כל סמסטר, ע"ג טופס בקשה להכרה בקורס בצירוף גיליון ציונים מקורי וסילבוס של הקורס חתום עם חתימה וחותמת מזכירות החוג.

אישור  הפטור לקורסים יהיה תקף רק לאחר אישור מזכירות הסטודנטים.

החלטות לגבי פטורים, ניתן לראות ב"מידע אישי לתלמיד", ברשימת הקורסים של התלמיד.

הפטור יינתן בכפוף לתקנון הפטורים בחוג בו ניתן הקורס.

הציון הנדרש להכרה בקורס בחוגים הבאים:

80 לפחות בקורסי הביולוגיה

85 לפחות בקורסי הפסיכולוגיה

85 לפחות בקורסי הבלשנות

80 לפחות בקורסי ההנדסה

לא ניתן להכיר בקורסים שהציון הסופי בהם נמוך מ-60 (ציון המעבר הנמוך ביותר באוניברסיטת תל אביב).