תנאי קבלה ואופן הרשמה לדוקטורט ישיר

יכולים להגיש מועמדות

תלמידים מצטיינים שקיבלו תואר "בוגר" בציון משוקלל של 90 לפחות. בעלי תואר ראשון במדעי המוח מאוניברסיטת תל אביב יוכלו להתקבל לתכנית ללא לימודי השלמה.

• בוגרים מצטיינים מתחומים אחרים יידרשו ללמוד קורסי השלמה, אשר יותאמו אישית לכל סטודנט.
  • הקבלה לתכנית תהיה לאחר ראיון קבלה עם הוועדה היחידתית הבין-תחומית, אשר תשקול את המועמדות הן לדוקטורט ישיר הן לתואר שני ותקבל את המועמדים המתאימים ביותר.
  • מועמדים שטרם סיימו תואר ראשון יתקבלו במעמד שלא מן המניין, ויהיו חייבים להשלים את כל חובותיהם ולהיות זכאים לתואר ראשון עד 15.12.2021.

הליך הגשת מועמדות

כל המועמדים המבקשים להירשם לדוקטורט ישיר חייבים להירשם לתואר שני, הן ברישום המקוון והן בטופס הגשת המועמדות.

תלמידים המעוניינים להגיש מועמדות לתכנית יבצעו רישום מקוון לתואר שני דרך אתר הרישום של האוניברסיטה וייצרפו לרישום את המסמכים הנדרשים שם

במקביל לרישום באתר יש להגיש למזכירות בית הספר את המסמכים הבאים לכתובת המייל: ruthiw@tauex.tau.ac.il

1. טופס הגשת מועמדות, כולל הצהרת כוונות ותמונת פספורט. יש לסמן בנוסף לדוקטורט הישיר גם מסלול לתואר שני
  2. קורות חיים בקובץ נפרד
  3. גיליונות ציונים מעודכנים + תעודת בוגר או "אישור זכאות לתואר" מקוריים או העתק נאמן למקור מהמוסד בו למדו.
  4. מצגת POWER POINT (כמפורט בטופס הגשת המועמדות)

לאחר הערכה וסינון ראשוני – חלק מהמועמדים/ות יוזמנו לראיון אצל ועדת קבלה.

הוועדה תיבחן את הידע שרכש/ה המועמד/ת במהלך לימודים קודמים, את יכולתו/ה להתמודד עם שאלות הדורשות חשיבה יצירתית, יכולת אנליטית, הבנת עקרונות בסיסיים של שיטות מחקר ונושאי עניין כפי שהוגדרו על ידו/ה. משך הריאיון הוא כ- 10 דקות.

ההרשמה לשנה"ל תשפ"ב הסתיימה.

עדכון לגבי מועדי ההרשמה לשנה"ל תשפ"ג יפורסם בנובמבר 2021