מלגת קיום

הסטודנטים לתואר שני בבית הספר למדעי המוח זכאים לתשלומי מלגת קיום לאורך כל שנות לימודיהם (שנתיים במסלול לתואר שני), בתנאי שהם עומדים בתנאים המפורטים בתקנון. המלגות נועדו לאפשר לסטודנטים להתמסר ללימודים ולהקדיש את מירב זמנם למילוי החובות האקדמיות.

על הסטודנט להשלים את עבודת המחקר במשך שנתיים. הארכת משך הלימודים טעונה אישור הוועדה הבית-ספרית. בכל מקרה, גם במקרה בו הוועדה הבית-ספרית תאשר את הארכת הלימודים, עפ"י הנחיות האוניברסיטה, יופסקו תשלומי המלגה מבית הספר למעט מקרים מיוחדים שיידונו בוועדת חריגים.

קבלת המלגה מעבר לשנתיים תהיה תלויה בהחלטות המנחה והוועדה הבית-ספרית.

מלגת הקיום מזכה את הסטודנטים ב"פטור" משכ"ל (בהיקף כמות הש"ס המוגדר בתכנית), אך לא מתשלום התשלומים הנלווים לשכ"ל.

המלגה אינה מזכה בפטור משכ"ל עבור קורסי ההשלמה בהם מחויב הסטודנט, גם אם הם נלמדים במהלך לימודי התואר השני- תקנות שכר לימוד.