תנאי קבלה ואופן הרשמה

יכולים להגיש מועמדות

תלמידים מצטיינים שקיבלו תואר "בוגר" בציון משוקלל של 88 לפחות. הוועדה היחידתית הבין-תחומית רשאית לשקול זימון לראיון וקבלת מועמדים בעלי ציונים נמוכים מ- 88 (אך גבוהים מ- 85) בהתאם להישגיו המיוחדים של המועמד:

יכולת חשיבה יצירתית ובין תחומית, הצגת יכולות מיוחדות, ידע או תכנון המחקר (על סמך הריאיון ו/או ההמלצות)

יכולים להגיש מועמדות תלמידים מצטיינים שקיבלו תואר "בוגר" בציון משוקלל של 82 לפחות, בוגרי תואר ראשון בתחומים: הנדסה, מדעי המחשב, פיזיקה ומתמטיקה

• בעלי תואר ראשון במדעי המוח מאוניברסיטת תל אביב יוכלו להתקבל לתכנית ללא לימודי השלמה.
  • בוגרים מצטיינים מתחומים אחרים יידרשו ללמוד קורסי השלמה, אשר יותאמו אישית לכל סטודנט.
  • הקבלה לתכנית תהיה לאחר ראיון קבלה עם הוועדה היחידתית הבין-תחומית, אשר תבחר את המועמדים המתאימים ביותר.
  • מועמדים שטרם סיימו תואר ראשון יתקבלו במעמד שלא מן המניין, ויהיו חייבים להשלים את כל חובותיהם ולהיות זכאים לתואר ראשון תוך חצי שנה מתחילת שנת הלימודים.
  • מועמדים שנדרשים ללימודי השלמה – יירשמו לתואר שני עיוני – ללא תיזה.
  • בתום השנה הראשונה – סטודנטים שיימצאו מתאימים לכך יוכלו לעבור לתואר שני מחקרי

הליך הגשת מועמדות

תלמידים המעוניינים להגיש מועמדות לתכנית יבצעו רישום מקוון דרך אתר הרישום של האוניברסיטה וייצרפו לרישום את המסמכים הנדרשים שם

במקביל לרישום באתר יש להגיש למזכירות בית הספר את המסמכים הבאים לכתובת המייל: ruthiw@tauex.tau.ac.il

1. טופס הגשת מועמדות, כולל הצהרת כוונות ותמונת פספורט
  2. קורות חיים בקובץ נפרד
  3. גיליונות ציונים מעודכנים + תעודת בוגר או "אישור זכאות לתואר" מקוריים או העתק נאמן למקור מהמוסד בו למדו.
  4. מצגת POWER POINT (כמפורט בטופס הגשת המועמדות)

לאחר הערכה וסינון ראשוני – חלק מהמועמדים/ות יוזמנו לראיון אצל ועדת קבלה.

הוועדה תיבחן את הידע שרכש/ה המועמד/ת במהלך לימודים קודמים, את יכולתו/ה להתמודד עם שאלות הדורשות חשיבה יצירתית, יכולת אנליטית, הבנת עקרונות בסיסיים של שיטות מחקר ונושאי עניין כפי שהוגדרו על ידו/ה. משך הריאיון הוא כ- 10 דקות.

ההרשמה לשנה"ל תשפ"ב הסתיימה.

עדכון לגבי מועדי ההרשמה לשנה"ל תשפ"ג יפורסם בנובמבר 2021