משך לימודים

על הסטודנט לסיים כל חובותיו, כולל הגשת עבודת הגמר, תוך 4 סמסטרים ממועד קבלתו ללימודי המוסמך.

בכל מקרה של חריגה מעבר ל- 4 סמסטרים, על הסטודנט לבקש מהוועדה הבית-ספרית הארכת משך הלימודים. לשם כך על הסטודנט להגיש לוועדה הבית-הספרית בקשה בכתב שתכלול דו"ח התקדמות והסבר מפורט על הסיבות לחריגה.

את הבקשה יש להגיש לפחות 3 חודשים לפני תום הסמסטר הרביעי ללימודים. המנחה יצרף לבקשה מכתב מנומק שיכלול הערכה ריאלית על המועד המשוער לסיום. לא תאושר חריגה מעבר ל – 6 סמסטרים.

במקרה שתאושר הארכה, יישא הסטודנט בעלויות שכר הלימוד, כפי שייקבעו על פי תקנות האוניברסיטה.

סטודנט שלא סיים לימודיו במועד - כולל הגשת עבודת גמר ועמידה בבחינת גמר-  ולא קיבל אישור להארכת לימודים - יופסקו לימודיו.