אודות התכנית

התכנית ללימודי התואר השני מיועדת לסטודנטים המעוניינים לחקור מנגנונים המעורבים בתפקוד המוח תוך שילוב של גישה בין-תחומית נרחבת המשלבת מחקר מתחומים מגוונים כגון ביולוגיה, רפואה, פסיכולוגיה, פיסיקה, מתמטיקה, כימיה, בלשנות, הנדסה ומדעי המחשב.

בית הספר יקלוט מספר מצומצם של סטודנטים, אשר עומדים בדרישות הקבלה האוניברסיטאיות ללימודים מתקדמים, הוכיחו יכולת לשלב ידע ממספר תחומים וכן רצון ויכולת לקיים מחקר בין תחומי.

התכנית מתאימה לסטודנטים שסיימו לימודים במדעי המוח, מדעי החיים, מדעים מדויקים, הנדסה ופסיכולוגיה. סטודנטים שסיימו תכניות לימודים במסגרת בית הספר למדעי המוח באוניברסיטת תל אביב יוכלו להתחיל את לימודיהם לאחר קבלתם לתכנית ללא לימודי השלמה. סטודנטים מצטיינים מתחומים אחרים יידרשו ללמוד קורסי השלמה.

ידע נדרש באנגלית – חלק מהקורסים יועברו בשפה האנגלית